Nancy Popieul, BSc

Vanuit grote Liefde en diep respect voor het Leven, ben ik ooit mijn zoektocht gestart. Ik hou er van om mensen te helpen zien naar hun gezondheid, het leven algemeen, inzicht te krijgen in hoe alles samen hangt,.... 
 
Een begeleiding bij mij bestaat uit allereerst een verkennend gesprek. 
Samen bekijken we je levensstijl, voedingspatroon,... Ik werk niet met diëten, mijn werk bestaat erin om zoveel mogelijk te integreren in  jou eigen voedingspatroon en levensstijl. Zo weinig mogelijk afwijken. Uit ervaring weet ik dat dit het beste werkt. We bekijken de mogelijke triggers die je ziek maken bouwen samen aan een gezond en evenwichtig alternatief.
 
Mijn doel is je iets aan te reiken waar je zelf mee aan de slag kunt.
 
Beknopte Curriculum Vitae

Bachelor in Health Science (Universiteit Milton Keynes, Uk), klinische gemmotherapie, phytembryotherapie, fytotherapie, alchemische spagyrie, aromatherapie, bachbloesems, herboriste…  opgeleidingen in binnen- en buitenland.  Meer dan 20 jaar ervaring binnen de gemmotherapie en grondlegster opleiding gemmotherapie in Vlaanderen. Docente verschillende instanties, gastspreekster diverse congressen.  Docente verschillende disciplines voor toonaangevende bedrijven in België, Nederland en Luxemburg.

Oprichtster en docente School voor Westerse Natuurgeneeswijzen.  www.swn-natuurgeneeswijzen.com 

auteur verschillende boeken (verkrijgbaar via www.swn-natuurgeneeswijzen.com)

 

handboek alchemische spagyriek verkrijgbaar vanaf voorjaar 2020